Stappen voor een goede start

  • 26 augustus 2024
  • Nieuws

Een datum voor de livegang van de viewer staat nog niet vast, maar wat wel vaststaat is dat wanneer de livegang concreter wordt, je als zorgverlener drie weken voor die tijd in logische blokken de benodigde informatie ontvangt.  

Omdat deze voorbereiding van ieder wat tijd gaat vragen hierbij alvast een heads-up op hoofdlijnen van wat komen gaat. Niets is verplicht, maar alles is wel nuttig en handig*.

Voorbereiding: animaties over digitale gegevensuitwisseling en een e-learning met basisuitleg over digitale gegevensuitwisseling.  

Privacy & security: security: infographic over toestemming en een handreiking ‘omgaan met medische gegevens’ vanuit de KNOV.  

Instructie: filmpjes over o.a. de persoonlijke gezondheidsomgeving, de HINQ geboortezorgviewer en de basisgegevensset zorg. Evenals een demonstratie van de HINQ viewer.  

Ondersteuning: informatie over de (regionale) helpdesk en wat te doen als iets niet werkt.  

*Super-users ontvangen in aanvulling op bovenstaande informatie over de contracten (3 weken voor livegang) en activatie van de viewer (1 week voor livegang). Deze onderdelen zijn wel verplicht.